Meijer eerlijk: "Als je niets kunt doen is het wel frustrerend"

Bjorn Meijer
Bjorn Meijer Foto: © Orange Pictures

Club Brugge speelt vanavond het uitduel tegen Lugano in de Conference League. Daarin kan Bjorn Meijer weer minuten maken. Hij moest de afgelopen weken met een blessure toekijken en keek de vormdip van Club met lede ogen aan.

"Het was lastig natuurlijk, moeilijk om aan te zien", zei hij op de persconferentie van woensdag. "Net omdat je ook ziet dat de spel vaak wel goed zat, maar dat het dan gewoon niet meezat om de kansen af te maken."

"Als je niets kunt doen is het wel frustrerend. Je staat natuurlijk liefst zelf op het veld om er iets aan te doen", aldu Meijer, die weet dat elk duel de ommekeer kan zijn. Dat zag hij vorig jaar ook. “Toen hebben we ook gezegd dat we gewoon genoeg kwaliteiten in de kleedkamer hebben en dat is nu niet anders."

Donderdagavond treft hij het Zwitserse Lugano met Club Brugge. "Ik kijk ernaar uit om opnieuw minuten te maken en ben er klaar voor om alles te geven voor het team. Ik ben blij dat ik de moeilijke periode van blessures achter mij kan laten", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties