Mignolet: "Ben normaal serieuze mens, maar dan kan ik me wat uitleven"

Simon Mignolet
Simon Mignolet Foto: © Pro Shots

Club Brugge pakte zondag de koppositie over van Union en daar is ook doelman Simon Mignolet content mee. De gemiste penalty van Union werkte natuurlijk mee in het voordeel van Club. Mignolet probeerde de penaltynemer uit zijn concentratie te halen.

"Als we eerlijk zijn, had Union de betere kansen. Maar dat is niet zo belangrijk in deze fase van de competitie", vertelde doelman Simon Mignolet tegenover Sporza. "Op dit moment tellen enkel de drie punten, die hebben we gepakt. Job done, maar we zijn nog nergens."

"Onze eerste helft was zeker niet onze beste, maar we moesten vooral rustig blijven", vervolgt de goalie. "We hebben die jongens die beslissend kunnen zijn, zoals Hans die hem binnenkopte. We zijn goed begonnen in deze play-offs met 7 op 9, maar er zijn nog drie wedstrijden te spelen."

Union kreeg de uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen, maar Vanzeir miste de penalty namens Union. "Op zo'n moment ligt de druk bij de strafschopnemer. Dan probeer ik het hem zo moeilijk mogelijk te maken, met alles wat ik kan doen."

"Ik probeerde wat onnozel te doen. Ik ben altijd een serieuze mens, maar op zo'n moment kan ik me wat uitleven. Dan is het hopen dat hij niet binnen het kader getrapt wordt of dat ik hem kan pakken. Gelukkig ging hij ernaast", aldus de doelman.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand