Mignolet: "Heb altijd gezegd dat ze mogen bellen als de nood hoog is"

Simon Mignolet
Simon Mignolet Foto: © Pro Shots

Thibaut Courtois raakte donderdag zwaar geblesseerd waardoor ook De Rode Duivels komende tijd niet kunnen beschikken over de doelman. Het verandert echter niks aan het besluit van Brugge-doelman Simon Mignolet.

Mignolet was jarenlang de stand-in van Courtois bij de Belgische nationale ploeg. Na afgelopen WK in Qatar besloot hij te stoppen als international. De ernstige blessure van Courtois brengt België in rep en roer wie Courtois tot die tijd moet vervangen.

Ondanks dat Mignolet gestopt is bij de nationale ploeg, vertelde hij in een eerder stadium dat in geval van nood hij altijd gebeld mocht worden. In gesprek met Het Nieuwsblad reageert hij nogmaals op de situatie. "Ik hoop eerst en vooral dat Thibaut goed herstelt en zo snel mogelijk kan terugkeren. Voor mij verandert dit weinig. Ik heb mijn beslissing destijds voor mezelf gemaakt. Wat ik wel heb gezegd is dat ze mij altijd mogen bellen in geval van nood. Het is niet aan mij om te zeggen of dat nu nodig is. Het belangrijkste is dat Thibaut nu snel herstelt."

Lees meer:
0 reacties