Mignolet houdt vertrouwen in vorm: "Dat moeten we blijven doen"

Deila knuffelt Mignolet
Deila knuffelt Mignolet Foto: © PRO SHOTS / Isosport

Het momentum dat Club Brugge de afgelopen weken had is weg na een aantal mindere resultaten. Simon Mignolet vindt dat het echter prima gaat met de club.

Tegen KV Mechelen werd het, voornamelijk dankzij een blunderende arbitrage, 0-0. "We zijn verdedigend efficiënt", bekijkt Mignolet het vanuit zijn standpunt in gesprek met Sporza. "Dat hebben we de afgelopen weken goed gedaan."

De doelman vindt dat er reden is voor vertrouwen. "Na onze twee opeenvolgende nederlagen zijn we de goede weg ingeslagen. Daar zijn we op blijven voortborduren. Dat moeten we blijven doen. We hebben sindsdien zes competitiewedstrijden gespeeld. Er blijven nog vier wedstrijden te gaan voor nieuwjaar. Die moeten we met dezelfde ingesteldheid en mentaliteit aanvatten. En dan is het hopen dat je genoeg doet om zoveel mogelijk punten te sprokkelen."

"Dan hebben we een stage in Marbella, waar we ons moeten voorbereiden op het tweede deel van het seizoen." Dat Club nu niet scoorde vindt de doelman niet zo interessant. "Ik denk dat we de afgelopen weken heel wat doelpunten gescoord hebben. Doelpunten die vroeg in de wedstrijd vallen ook."

Lees meer:
0 reacties