Mignolet kritisch op verdediging: "Daar ben ik niet blij mee"

Simon Mignolet
Simon Mignolet Foto: © Pro Shots

Simon Mignolet was na afloop van de wedstrijd tegen KAS Eupen ontevreden over het optreden van zijn ploeg. De goalie vindt dat Club de doelpunten te makkelijk tegen krijgt.

"We speelden een slechte wedstrijd en zijn vooral heel erg slecht begonnen", verzucht Mignolet voor de camera van Eleven Sports. "Als je 1-0 en 2-1 achter komt, wordt het een moeilijke wedstrijd. Dat weten we altijd hier in Eupen, op een klein veld met heel veel duels. De tweede helft hebben we zelfs tegen tien man de kansen niet bij elkaar kunnen voetballen. Heel zuur, maar dit is een verdiende zege voor Eupen."

"Het is 2-1 en zij vechten voor hun leven", gaat Mignolet verder. "Zij gooien alles achteruit, met iedereen in de box. Dan is het sowieso niet gemakkelijk voetballen. We hebben niet de kansen gecreëerd om aanspraak te maken op een doelpunt, enkel wat halve voorzetten. Zo is het heel erg moeilijk om de ban te breken. Als we de 2-2 maken, gaan we er misschien wel over."

"Twee doelpunten incasseren is al niet goed en dan moet ik er nog een aantal uit halen. Daar ben ik zelf ook niet blij mee. Dat moet snel veranderen, want als Club Brugge moet je ervoor zorgen dat je niet te veel doelpunten tegen krijgt. Dat moeten we zeker meepakken en daaraan werken", aldus de goalie.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
vr 26 aug. 2022, 20:45
Pro League
Sporting Charleroi -
-
Club Brugge -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Gent 3 1 5
7 Zulte-Waregem 3 1 4
8 Club Brugge 3 0 4
9 Standard Liège 3 0 4
10 Kortrijk 3 -1 4
Bekijk de hele stand