Mignolet ziet probleem niet alleen achterin: "We worden kwetsbaar"

Simon Mignolet baalt van de nederlaag tegen Oostende
Simon Mignolet baalt van de nederlaag tegen Oostende Foto: © Orange Pictures

Club Brugge behaalt nog niet de resultaten dat het had gehoopt. Toch wil doelman, Simon Mignolet, het probleem niet alleen leggen bij de mannen die voor hem staan laat hij weten bij Het Nieuwsblad.

"Dat hangt af van de ontwikkeling van Spileers en Ordonez", zegt de doelman na aanleiding van de vraag of de achterhoede van Club Brugge ook versterking nodig heeft. Toch heeft Mignolet nog vertrouwen in zijn jonge verdedigers. "Kijk: we zitten met een aantal jonge verdedigers met veel voetballende kwaliteiten. Meijer, De Cuyper, Buchanan, Sabbe, zelfs Spileers. Zij zijn de toekomst van Club Brugge naast de ervaren Mechele, die àltijd zijn match speelt", zegt hij dan ook.

Dat Club moeite heeft met het doel schoon houden is wel bekend, dat heeft volgens Mignolet ook een goede reden. "Als we constant aanvallen, worden we kwetsbaar achterin. Dus daar moeten we nog een beter evenwicht zoeken. Een transfer biedt nooit garantie op beter, want ook nieuwelingen moeten mee in hetzelfde verhaal", sluit hij af.

Lees meer:
0 reacties