Mulder en Degryse ontleden discussie over Skov Olsen en Dryer

Andreas Skov Olsen juicht na een treffer tegen Zulte Waregem
Andreas Skov Olsen juicht na een treffer tegen Zulte Waregem Foto: © Orange Pictures

Jan Mulder en Marc Degryse selecteerden hun beste elftal voor de Champions' Play-Offs, waarbij ze allebei Andreas Skov Olsen als rechtsbuiten kozen, niet Anders Dreyer van RSC Anderlecht. Ze verklaren hun keuzes.

Mulder en Degryse zijn het erover eens dat Skov Olsen in hun ‘beste elftal’ moet voor de Champions’ Play-Offs. “Hij trapt er zo nu en dan toch een bal heerlijk in. Zijn cijfers zijn beter dan vorig jaar. Club mag blij zijn dat het Skov heeft”, zo concludeert Degryse.

Dreyer van Anderlecht heeft betere cijfers dan Skov Olsen bij Club Brugge. “Ik vind Olsen intrinsiek beter dan Dreyer”, stelt Degryse. Mulder is van mening dat Skov Olsen niet altijd constant is. “Maar hij brengt het niet altijd”, meldt Mulder. Volgens Degryse zijn de wingers vergelijkbaar.

“Het zijn vergelijkbare spelers met een fantastische traptechniek. Ik denk dat Dreyer qua mentaliteit iets stabieler is. Olsen is dan weer puur op esthetiek mooier. Alleen is hij mentaal zeer broos. Maar als je als buitenlandse club naar de Belgische competitie komt kijken en je ziet Olsen bezig op z'n best? Pakken”, aldus Degryse.

Lees meer:
0 reacties