Nielsen baalt van stroeve start: "Hij wil het recht gaan zetten"

Casper Nielsen
Casper Nielsen Foto: © Pro Shots

Bij Club Brugge blijkt Casper Nielsen allerminst van plan om de zijn spullen te pakken, ondanks dat hij afgelopen donderdag met een dramatische pass aan de basis van de gelijkmaker lag. Club Brugge verspeelde namelijk twee dure Europese punten tegen Besiktas JK. Zijn zaakwaarnemer reageerde op de geruchten rondom een mogelijk vertrek.

Casper Nielsen is volgens Het Laatste Nieuws intern een belangrijke schakel. Dit heeft onder andere te maken met zijn goede mentaliteit. Bovendien is Nielsen één van de leiders in de kleedkamer, wat niet voor niets heeft geleid tot zijn benoeming tot derde aanvoerder.

Zijn zaakwaarnemer, Zouhair Essikal, bevestigt eveneens dat de middenvelder vastberaden is om zijn situatie te verbeteren. "Ondanks de moeilijke start ziet de club nog steeds een belangrijke rol voor Casper weggelegd. Meteen na de wedstrijd gaf hij aan dat hij dit snel wil rechtzetten. Hij heeft de intentie om in de komende tijd een beslissende factor te zijn," klinkt het hoopvol. Nu is het afwachten of hij deze positieve intenties ook daadwerkelijk op het veld kan laten zien...

Lees meer:
0 reacties