Nielsen tevreden: "Hopelijk kunnen we zo blijven verder gaan"

Casper Nielsen
Casper Nielsen Foto: © Pro Shots

Casper Nielsen is erg tevreden met de overwinning van afgelopen weekend. Club Brugge wist in eigen huis Royal Antwerp met 2-1 te verslaan.

"Dit is een erg belangrijke zege", reageert hij op de clubsite. "Donderdag speelden we al een goede wedstrijd en toonden we enkele nieuwe dingen. We spraken erover voor deze match en we namen die zaken mee naar vandaag. We wisten dat dit een tactisch steekspel in een harde wedstrijd zou worden."

"We hielden goed de controle over deze wedstrijd en ik telde niet veel kansen voor hen", vervolgt hij. "Toen ze toch de gelijkmaker maakten, was het even lastig voor ons. Maar Hans dook daar goed op op het einde van de wedstrijd. Het was een lastige wedstrijd, maar het is wel mooi om zo te winnen. Een goede prestatie van de ploeg dus. Hopelijk kunnen we zo blijven verder gaan."

Nielsen is blij om weer te kunnen spelen na zijn blessureleed. “Het is goed om er terug te staan. Ik was lang geblesseerd en ik moest geduldig mijn moment afwachten. Het is leuk om terug te spelen en om wedstrijden te winnen. Ik focus op de ploeg en ik probeer te helpen waar mogelijk. Maar het is niet makkelijk om zo lang uit te zijn. Het is terug op zoek gaan naar het goede ritme, maar dat hoort ook bij het voetbal. Hopelijk loopt het nu beter en beter na mijn moeilijke start. Mijn ploegmaats steunden me in deze periode. Maar ik sta er terug, ik ben blij om te spelen en matchen te winnen", besluit Nielsen.

Lees meer:
0 reacties