Noa Lang: "De onderhandelingen met Club Brugge waren niet makkelijk"

Noa Lang tijdens zijn eerste interview bij PSV
Noa Lang tijdens zijn eerste interview bij PSV Foto: © YouTube PSV

Noa Lang vertrok deze zomer naar PSV. De 24-jarige aanvaller maakte de overstap van Club Brugge en geeft toe dat de onderhandelingen over een transfer niet zo soepel verliepen.

"De onderhandelingen met Club Brugge waren niet makkelijk. Ze vinden dat ze te weinig geld hebben gekregen", zegt Lang tegen Voetbal International, die uiteindelijk voor vijftien miljoen euro vertrok. "Ze wilden me niet laten gaan voor dit bedrag, maar ja, we waren vierde geworden. En ik weet ook wel dat ik meer waard ben dan vijftien miljoen. Voor PSV is het wel een recordaankoop. Dat deed me natuurlijk ook wel goed."

Lang dacht eerst aan een transfer naar een Europese topcompetitie. "Maar PSV wist me te overtuigen. Ik ga het gewoon doen, man, en ga het bij PSV gewoon nog beter doen dan dat ik het in België heb gedaan. Dan weet ik zeker dat voor mij de stap naar de absolute Europese top eraan gaat komen. Ik ben er ook van overtuigd dat ik bij Ajax of PSV had gedaan wat ik bij Club Brugge heb gedaan, dat ik daar al zou zijn", aldus Lang.

Lees meer:
0 reacties