Noa Lang gefileerd: "Overal een heel vervelend, irritant ventje"

Noa Lang
Noa Lang Foto: © Orange Pictures

Johan Derksen heeft geen hoge pet op van de aankoop van Noa Lang door PSV. Derksen is in een fragment van Vandaag Inside duidelijk over wat hij vindt van het gedrag van de oud-speler van Club Brugge.

PSV betaalde in totaal 15 miljoen voor Lang aan Brugge en Derksen weet niet of dat hij dat waard is. "Qua voetbalkwaliteiten is dat niet te duur, maar je haalt wel een soort borderlinertje binnen. Ik heb hem bij Ajax, FC Twente en Club Brugge gezien. Hij was overal een heel vervelend, irritant ventje die al de vedette uithing. Een lastig jochie. Vervelend reageren tegen medespelers, tegenstanders en scheidsrechters. Echt een beetje een eikeltje."

Derksen hoopt dat ze in Eindhoven goed over het aantrekken van Lang hebben nagedacht. "Dat kunnen de jeugdjaren zijn, dan ben je wild en onbezonnen. Maar als je er vijftien miljoen in investeert, moet je je wel realiseren dat je ook een beetje en lastpost binnenhaalt. Peter Bosz zou best een vaderlijke invloed op hem kunnen hebben. Die jongen moet echt een beetje heropgevoed worden. Zoals hij zich tot op heden gedragen heeft dat moet je als PSV niet willen."

Lees meer:
0 reacties