"Nóg belangrijker dan de voorbije jaren wordt de eigen jeugd"

Jorne Spileers tegen Standard
Jorne Spileers tegen Standard Foto: © Pro Shots

Na een mislukt seizoen zal Club Brugge zich weer willen revancheren. In een uitgebreid artikel blikt Het Laatste Nieuws alvast vooruit op het nieuwe seizoen van Club Brugge onder leiding van Ronny Deila.

"Na een mislukt seizoen is Club Brugge vastberaden om terug te slaan", stelt de krant. "Het rekent daarvoor op de chemie tussen Deila en De Mil, een opgefriste spelerskern en de eigen jeugd, die nóg belangrijker moet worden. Vriend en vijand wil zien hoe veerkrachtig ’s lands grootste club zich straks toont in wat het jaar van de heropstanding moet worden. Met coach Ronny Deila als voornaamste impuls."

Afgelopen seizoen is een leerschool geweest voor de club en dus is het te verwachten dat het ze komend seizoen anders gaan aanpakken. "Wanneer de spelerskern eind augustus definitief zal zijn, moet die over meer motivatie en mentaliteit beschikken, meer in balans zijn dan die van vorig seizoen. Wat dat betreft werden met Thiago, Vetlesen en Skoras drie spelers binnengehaald die basismateriaal zijn."

De komende weken worden er waarschijnlijk ook nog een behoorlijk spelers verkocht. Zo staat Noa Lang op het punt om naar PSV te vertrekken. "Nóg belangrijker dan de voorbije jaren wordt de eigen jeugd", denkt HLN dan ook. "Meer dan ooit is die aan zet. Club zet zwaar in op een handvol jonkies dat zich de voorbije tijd heeft gemanifesteerd."

Lees meer:
0 reacties