Nusa: "Ik had al eerder uitgemaakt dat ik zou blijven bij Club"

Antonio Nusa
Antonio Nusa Foto: © Pro Shots

Het had helemaal niet zoveel gescheeld of Antonio Nusa had in de laatste dagen van de transfermarkt Club Brugge nog verlaten. Het kooplustige Chelsea bood namelijk een flinke som voor Nusa.

Dat vertelt de Noor in gesprek met TV2. Chelsea had naar verluidt 30 miljoen euro over voor de flankaanvaller. "Ik moet de juiste keuzes maken. Ik zit nu in een situatie dat de volgende stap die ik zet, er een moet zijn waarover goed is nagedacht. Dat is belangrijk."

Nusa was er daarom al snel uit en besloot dat hij bij Club Brugge wilde blijven. "Ik zat aan tafel met de mensen van Club Brugge en al snel waren we akkoord dat dit niet het goede moment was. Ik had eerder al uitgemaakt dat ik zou blijven. Door het enorme bod zijn we wel nog eens het gesprek aangegaan."

De Noor geeft daarbij aan dart zijn landgenoot Erling Haaland zijn voorbeeld is. "Erling heeft tot nu toe een zeer goede carrière achter de rug. Het is een voorbeeld van hoe het kan gaan als je de juiste clubs kiest. Ik kan niet zeggen dat ik precies hetzelfde zal doen, maar ik zal me erop concentreren dat de volgende stap de juiste voor mij is."

Lees meer:
0 reacties