Nusa legt uit: "Dat heeft mij zeker in het begin geholpen"

Antonio Nusa
Antonio Nusa Foto: © Pro Shots

Antonio Nusa kwam in de zomer van 2021 naar Club Brugge. Het pas 17-jarige talent scoorde al in de Champions League en wordt opgemerkt door de pers uit zijn thuisland Noorwegen.

"Ik wist eerst niet goed waar ik aan toe was toen ik voor het eerst naar het buitenland ging". vertelde hij aan het Noorse Nettavisen. "Ik heb het afgelopen jaar veel geleerd, maar het heeft wel tijd gekost om hier te wennen. Het voetbal is anders dan in Noorwegen. Dat ik nog geen basisspeler ben, is voor mij geen groot probleem hoor. Ik boek progressie. De rest komt wel, als ik hard blijf werken."

Hoewel de jonge buitenspeler nog niet heel lang bij BlauwZwart speelt, maakte hij al wel drie verschillende trainers mee: Clement, Schrueder en nu Hoefkens. "Ze verschilden allemaal wat van elkaar. Een nieuwe coach betekent ook dat iedereen weer van nul begint, en dat heeft mij zeker in het begin geholpen", zo legt hij uit.

"We wisselden van coach rond Kerstmis. Ik had ook een goeie indruk bij Schreuder. Het liep ook heel goed, vooraleer we opnieuw een nieuwe trainer kregen in de zomer. Ik kende Hoefkens al een beetje, want hij was eerst assistent. Het loopt goed en ik vind het leuk dat iedereen met een wit blad begint", besluit het talent.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand