Odoi: "Blij en opgelucht dat ook hij zijn doelpuntje kon meepikken"

Denis Odoi
Denis Odoi Foto: © Pro Shots

Club Brugge plaatste zich woensdagavond voor de volgende ronde van de Croky Cup. Beerschot werd met 0-6 verslagen en Denis Odoi is vanzelfsprekend blij met het resultaat,

"We kunnen met een tevreden gevoel terugblikken op deze, op papier toch, niet te onderschatten affiche", zegt hij op het clubkanaal. "In de bekercompetitie zijn er altijd wel verrassingen te noteren, want dat hebben we vorig seizoen zelf nog mogen ervaren. Ondanks de ruime eindscore was het zeker geen 'walk in the park'."

"Vooral na onze vroege openingstreffer deed de thuisploeg er alles aan om zich terug in de match te knokken", vervolgt Odoi. "Maar eenmaal we zelf het gaspedaal dieper indrukten, maakten we nog voor de rust helemaal het verschil", aldus de rechtsachter die zelf ook wist te scoren. "Bij de hoekschop van Andreas wist ik mezelf goed los te maken van mijn rechtstreekse tegenstander en via mijn hoofd en schouder valt mijn kopbal aan de tweede paal binnen."

"Zelf ben ik blij en opgelucht dat ook Thiago zijn doelpuntje kon meepikken, want hij komt uit een moeilijke periode. Maar eigenlijk hoop ik vooral dat deze 0-6 goed voor het vertrouwen bij ieder van ons is, want bij Club moet er elke wedstrijd weer bevestigd worden", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties