Odoi opgelucht na overwinning op Union: "Maar bon, dikke chance"

Denis Odoi
Denis Odoi Foto: © Orange Pictures

Club Brugge werd woensdagavond vanaf het begin aardig onder druk gezet door tegenstander Union. Toch kraakte Blauw-Zwart niet. Toen Union met tien man kwam te staan, sloeg Club Brugge toe en scoorde enige goal die genoeg was voor de winst. Dat zag ook Club-speler Dennis Odoi die blij was met de overwinning.

We voelen opluchting en blijdschap met die twee resultaten na elkaar", laat Dennis Odoi weten op de clubwebsite. "Het was sowieso niet ons beste spel, maar dat is al zo heel de Champions’ play-offs. Het enige dat nog telt zijn de drie punten."

Ook Odoi zag dat de uitploeg beter begon. "Union begon met één à twee kansen, het was heel open. Ze waren naar hier gekomen om ons onder druk te zetten en te scoren. Op de tegenaanval hadden we ook veel ruimte, maar we konden het niet afmaken. Die rode kaart deed het voor hen", zegt Odoi over de rode kaart van Union waarna Brugge profiteerde.

In de slotminuut scoorde Union nog namens Nielsen, maar deze werd afgekeurd door de VAR. Brugge kroop hiermee door het oog van de naald. "Bij die late tegengoal dacht ik: het kan toch niet waar zijn. Maar bon, dikke chance. Ik heb geen beelden gezien, maar het is wat het is."

Zondag kan Brugge de derde titel op rij pakken bij een overwinning op Antwerp in De Bosuil. "We hebben alles in eigen handen. We weten wat we moeten doen, de drie punten op Antwerp en dan is het in orde. We weten wat ons doel is. De drie punten op zondag!"

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Union Saint-Gilloise 34 51 77
2 Club Brugge 34 35 72
3 Anderlecht 34 36 64
4 Antwerp 34 17 63
5 Gent 34 26 62
Bekijk de hele stand