OFFICIEEL | Lang heeft transfer te pakken en vertrekt naar Nederland

Noa Lang
Noa Lang Foto: © Pro Shots

Noa Lang is door PSV gepresenteerd als de tweede aankoop van de zomerse transferperiode, zo valt te lezen op de Twitter-account van PSV. De vleugelaanvaller moet in Eindhoven invulling gaan geven aan de positie die Cody Gakpo afgelopen winter onbemand achterliet. Lang heeft in Eindhoven een contract getekend tot medio 2028.

PSV tast naar verluidt flink in de buidel voor de komst van de vleugelaanvaller. Lang moest aanvankelijk zo'n vijftien miljoen euro kosten, maar naar verwachting maakt PSV zo'n elf à twaalf miljoen euro over naar het Belgische Club Brugge. Daarbij bovenop komt dat PSV, bij goede prestaties van club en speler, ook nog een aantal bonussen moet aftikken aan Club Brugge. De transfersom zou uit kunnen komen op zo'n vijftien miljoen euro.

Lang is na Ricardo Pepi dus de tweede, grote aankoop van PSV deze zomer. Met het aantrekken van de twee spelers heeft PSV een flinke slag geslagen op de transfermarkt en lijkt de aanval van de Eindhovenaren nu wel compleet te zijn. Met de transfers van beide voetballers is een totaalbedrag van zo'n 25 miljoen euro gemoeid.

Lees meer:
0 reacties