'Onze Club-watcher stelt dat Rik De Mil nog twee weken krijgt'

Rik de Mil
Rik de Mil Foto: © Pro Shots

Bij Club Brugge zijn ze nog steeds aan het herstellen van de nederlaag bij KV Kortrijk. Tijdens deze interlandbreak zijn maar liefst dertien spelers vertrokken en dat maakt de voorbereiding op de resterende wedstrijd lastig.

Desalniettemin zorgt de interlandbreak niet alleen voor problemen, zoals het moeten trainen met een onvolledige kern. Bij Het Laatste Nieuws zien ze dat De Mil nu twee weken heeft om alles op orde te krijgen.

“Tijdens de interlandbreak moet De Mil de juiste snaar raken bij zijn spelers. Binnen twee weken wordt het alles of niets. Het doel is om de Champions' play-offs te halen!”, aldus de krant. "De break komt eigenlijk niet zo slecht uit voor Club."

"Ongeacht zijn internationals, kan Rik De Mil werken met spelers zoals Vanaken, Jutgla, Nielsen en Mignolet, spelers die impact hebben en bijdragen aan de eenheid!", voegde HLN toe.

“Club is het aan zijn status en ambities verplicht om in de top vier te eindigen. Ze hebben al drie opeenvolgende landstitels gewonnen en hebben op momenten het beste voetbal in België laten zien. Het programma van Club bestaat uit KV Mechelen, Seraing, Westerlo en Eupen. Alles of niets!”, concludeert de krant.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand