Over ons

Club Brugge Fans is een fansite die functioneert als verzamelplaats voor het laatste nieuws over Club Brugge. Van officiële berichten, wedstrijdverslagen, interviews en inside information tot lachwekkende randzaken. Kortom, alles wat de échte Club-supporter wil weten.

Stap voor stap is Club Brugge Fans (voorheen: BlauwZwartFans) uitgegroeid tot een begrip onder de Club-aanhang, met al bijna anderhalf jaar stabiele bezoekers. Mensen uit heel België bezoeken de website, maar de grootste groep komt logischerwijs uit West-Vlaanderen. Ook de leeftijden variëren, maar de meerderheid is tussen 18 en 34 jaar oud. Er zijn meer mannelijke bezoekers, maar de vrouwen zijn bezig aan een inhaalrace.

Het is onze doelstelling om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Daarom is onze website responsive, waardoor er een optimale webervaring is voor een breed scala aan apparaten: desktop, smartphone, tablet. Er zijn eveneens adverteermogelijkheden op onze website en op onze sociale media-kanalen (Facebook, Instagram en Twitter). Wij geven de voorkeur aan een partnerschap van minimum 3 tot maximum 12 á 24 maanden.