'PSV wil na Noa Lang opnieuw aanvaller overnemen van Club Brugge'

Noa Lang viert een treffer in het speciale PSV-shirt met Philips op de borst
Noa Lang viert een treffer in het speciale PSV-shirt met Philips op de borst Foto: © Pro Shots

PSV zou interesse hebben in de 18-jarige aanvaller Antonio Nusa van Club Brugge. De Eindhovenaren hebben echter de nodige concurrentie in de strijd om de handtekening van de Noors international.

Zo weet het Belgische Het Nieuwsblad te melden. Pieter-Jan Calcoen, voetbaljournalist van het medium, maakt melding van de Eindhovense interesse en geeft daarnaast aan dat PSV iemand naar het Jan Breydelstadion stuurt om Nusa te bekijken in het Conference League-duel van Club tegen Besiktas. Ook Chelsea, Manchester United, Arsenal en Borussia Dortmund houden de Noors international in de gaten.

Antonio Nusa speelde in de jeugd van Stabaek in Noorwegen, waar hij ook debuteerde in het betaalde voetbal. Hij speelde echter slechts dertien duels voor de Noorse ploeg, aangezien Club Brugge hem in de zomer van 2021 voor zo'n drie miljoen euro overnam. Namens de Belgische grootmacht speelde Nusa tot dusver 47 officiële wedstrijden, waarin hij vijf keer tot scoren kwam. Vier maal leverde hij de assist bij een treffer. De Noor heeft bij Blauw-Zwart nog een contract tot medio 2027.

Lees meer:
0 reacties