Publiekslieveling hint naar terugkeer: "Dat zou ik serieus overwegen"

Mathew Ryan
Mathew Ryan Foto: © Pro Shots

Op dit moment staat Mathew Ryan op doel voor AZ, waar hij momenteel actief is. De tijd die hij bij Club Brugge heeft doorgebracht, zal hij echter altijd koesteren: "Het is een buitengewoon gevoel om terug te keren naar Jan Breydel!"

"Het is sinds mijn vertrek bij Club geleden dat ik op het veld heb gestaan," vertelt hij aan 1891 Football. "Maar het is geen geheim hoeveel ze voor mij betekenden. En dat doen ze nog steeds!" Met blauw-zwart wist hij in 2015 de beker te veroveren.

"Mijn uiteindelijke doel is het team te helpen zoveel mogelijk prijzen te winnen. Het is alleen jammer dat ik tot nu toe nog geen titel heb kunnen behalen, maar je weet maar nooit," zegt hij, waardoor de Club-fans hoopvol opkijken. Een terugkeer naar de ploeg van zijn hart sluit hij dan ook niet uit.

"Ik heb altijd een gevoel van onvervuld verlangen gehad omdat ik nooit een titel heb kunnen winnen met Club. Als er ooit een mogelijkheid is om terug te keren en een titel te veroveren, zou ik dat zeker serieus overwegen," laat hij weten, met de wens om ooit een comeback te maken. "Dat zou mijn carrière echt tot een sprookje maken."

Lees meer:
0 reacties