Raes: "Het lijkt alsof de energie uit Club Brugge is verdwenen"

Club Brugge viert goal tegen Aarhus
Club Brugge viert goal tegen Aarhus Foto: © Pro Shots

Met het nieuwe voetbalseizoen in het vooruitzicht, is het tijd om te voorspellen wie de nieuwe kampioen zal worden. Hoewel Club Brugge vorig seizoen slechts op de vierde plaats eindigde, gelooft Frank Raes toch opnieuw in de mogelijkheden van de Bruggelingen.

De analist is van mening dat Club Brugge ook dit seizoen weer de grote favoriet is om de titel te winnen. "Als je naar de spelerskern kijkt, is die toch de meest uitgebreide en kwalitatieve van alle topclubs", merkt hij op in De Morgen. "Maar dat betekent niet automatisch dat ze ook daadwerkelijk kampioen zullen worden."

Raes merkte ook op dat Club Brugge het vorige seizoen moeite had om zich te laten zien in de Jupiler Pro League. "Vorig jaar hadden ze een geweldige Champions League-campagne, maar daarna ging het helemaal bergafwaarts, vooral onder Scott Parker," merkt hij op.

Raes benadrukt dat Club Brugge inderdaad de favoriet is, maar dat ze zich moeten herpakken. Hij ziet namelijk een negatieve evolutie bij de ploeg. "Het lijkt er al een tijdje op dat de energie uit Club Brugge is verdwenen. Ze missen een speler zoals Ruud Vormer op zijn hoogtepunt, iemand die het team kon aanjagen en leiden," besluit hij.

Lees meer:
0 reacties