Ronny Deila: "Het maakt dat de verwachtingen veel hoger zijn"

Ronny Deila tijdens de persconferentie
Ronny Deila tijdens de persconferentie Foto: © Orange Pictures

Trainer Ronny Deila heeft zich uitgelaten over de druk die hij ervaart bij Club Brugge. Hij denkt dat die ongeveer gelijkwaardig is aan de druk die hij heeft ervaren bij Standard Luik. Dat schrijft Voetbalkrant.com.

De oefenmeester van Brugge merkt dus dat de druk ongeveer gelijk is. Wel ziet hij een ander verschil met Standard: "Er is bij Club Brugge meer geld en is er een betere ploeg. Het maakt dat de verwachtingen veel hoger zijn."

Daarom vindt Deila ook dat de club zelf ook voor die druk zorgt: "Kijk, dit is een prachtige club, waar alles van 's morgens 8 uur tot 's avonds laat fantastisch georganiseerd is. We leggen onszelf ook een enorme druk op - het is ook de reden waarom Efrain (assistent Juarez, red.) en ik gekomen zijn."

Verder laat hij zich ook uit over een doelstelling voor het komende seizoen. Hij wil minstens één prijs pakken dit seizoen: "Je reist niet de hele wereld rond om uiteindelijk de nummer 2 te worden. Ik droom er écht van om met Club Brugge iets te winnen. Het is zelfs mijn grote droom. Ik wil die wens van iedereen ook laten uitkomen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties