Schreuder getipt voor Ajax-transfers: "Noa Lang speelt daar nog"

Alfred Schreuder als trainer van Club Brugge
Alfred Schreuder als trainer van Club Brugge Foto: © Orange Pictures

NOS-verslaggever Arno Vermeulen denkt dat de terugkeer van Alfred Schreuder naar Ajax een goede zet is voor de Amsterdammers. De journalist haalt ook een eventuele terugkeer van Hakim Ziyech naar Ajax aan.

Schreuder staat er om bekend dat hij goed om kan gaan met zijn spelers en dat jongens als Dusan Tadic en Hakim Ziyech met hem weglopen. Een terugkeer van Ziyech naar Ajax zou natuurlijk kunnen met deze trainer, die een heel goed contact met hem heeft", zegt Vermeulen in een video van de NOS.

"Ziyech is niet heel gelukkig in Engeland, dus dat kan helpen", gaat de chef voetbal van de NOS verder. "Alfred Schreuder die trainer wordt van Ajax, dat kan de deur open zetten voor Ziyech als hij voor minder geld dan bij Chelsea weer bij Ajax wil komen voetballen."

Vermeulen verwacht echter niet dat Schreuder spelers van Club Brugge meeneemt naar Amsterdam. "Noa Lang speelt daar natuurlijk nog, maar eigenlijk denk ik niet dat Ajax spelers van Brugge wil hebben. Ze hebben veel geld en kunnen in een hogere schaal spelers halen."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 22 mei 2022, 18:30
Pro League
Club Brugge -
-
Anderlecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Union Saint-Gilloise 34 51 77
2 Club Brugge 34 35 72
3 Anderlecht 34 36 64
4 Antwerp 34 17 63
5 Gent 34 26 62
Bekijk de hele stand