Schreuder over 'strijd' met Noa Lang: "We ergerden ons aan elkaar"

Noa Lang
Noa Lang Foto: © Pro Shots

Alfred Schreuder kreeg bij Club Brugge opnieuw te maken met Noa Lang. De samenwerking tussen de trainer en de 22-jarige aanvaller uit Nederland verliep lang niet altijd even goed. Na een lange strijd kwamen Schreuder en Lang toch op dezelfde golflengte terecht.

"Ik heb in het begin wel wat problemen met hem gehad, omdat ik vond dat hij zich op bepaalde momenten op een andere manier hoorde te gedragen", zegt Schreuder bij Extra Time op Canvas. "We zijn er samen uitgekomen, dat is voor mij een van de grootste overwinningen van het afgelopen half jaar."

Uiteindelijk kwam het dus toch nog goed tussen Schreuder en Lang. "We hebben zijn mental coach erbij gehaald en het bleek aan het irritatieniveau te liggen. We ergerden ons aan elkaar, het was vrij simpel. Ik denk dat ik een goede zet heb gedaan door een stap richting hem te zetten. Ik heb ook tegen heb gezegd: we moeten dit succesvol maken, want we hebben elkaar nodig."

Schreuder noemt Lang een geweldige jongen, die veel verder is dan het niveau dat hij bij Ajax had. "Daar moet je als trainer mee kunnen omgaan. Zijn werklust is nu geweldig. Of hij een stap kan maken? Ja, ik denk dat hij in het buitenland weer een prachtig nieuw podium kan vinden", aldus Schreuder.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda