Simon Mignolet mist strijdkracht: "We zijn de grote vijand"

Simon Mignolet
Simon Mignolet Foto: © Pro Shots

Simon Mignolet, de doelman van Club Brugge, vindt dat zijn club wel wat meer versterking kan gebruiken. Volgens de doelman mist zijn ploeg ervaring en strijdkracht.

Mignolet werd vertelt dat een speler met ervaring in de ploeg enorm zou helpen voor Club Brugge, daar is de doelman het mee eens: “Je kan discussiëren of we zo'n iemand nodig hebben, maar die speler moet ook beschikbaar zijn. Profielen als Alderweireld of Vertonghen, die zouden we op korte termijn, of de komende jaren, wel kunnen gebruiken. Maar die zijn niet dik gezaaid”, citeert Het Nieuwsblad.

“Het zou een goede toevoeging zijn geweest voor onze kleedkamer. En dan vooral om anderen beter te laten voetballen”, zegt de doelman over Alderweireld en Vertonghen. De doelman zegt ook dat hij strijdvaardigheid mist binnen de ploeg.

“Union heeft dat meer, die vechtlust en die omschakeling vanuit een stugge verdediging. Onze jongens willen aanvallen, mooi voetbal brengen en winnen. Want we zijn Club Brugge. Maar dat lukt niet altijd. Anderzijds brengen onze tegenstanders altijd dat tikkeltje meer tegen Club: voor hen is dat de wedstrijd van het jaar. We zijn de grote vijand”, concludeert Mignolet.

Lees meer:
0 reacties