Skoras doelbewust bezig: "In Brugge de volgende stap zetten"

Michal Skoras
Michal Skoras Foto: © Pro Shots

Club Brugge heeft Michal Skoras aangetrokken van Lech Poznan. De Poolse flankaanvaller lijkt het komende seizoen de beoogde opvolger te worden van de naar alle waarschijnlijkheid vertrekkende Noa Lang. VoetbalNieuws sprak met Pools journalist Tomasz Włodarczyk om meer te weten te komen over hem.

Club Brugge heeft ongeveer 7 miljoen euro betaald voor de transfer van Michal Skoras, en zoals gebruikelijk bij transfers, zal dit in verschillende termijnen worden voldaan. Lech Poznan heeft ook bedongen dat ze 15% van de meerwaarde ontvangen bij een eventuele doorverkoop. In Polen was er enige ophef over het feit dat Skoras niet naar een topcompetitie ging, maar koos voor België. Voor Tomasz Włodarczyk was dit echter geen verrassing.

"Ik ben niet verrast dat hij naar België gaat. Skoras wilde eerst een tussenstap maken en niet meteen naar een topcompetitie overstappen. Hij hoopt in Brugge de volgende stap te zetten en na twee of drie seizoenen de overstap naar een grote competitie te kunnen maken. Dat was het hele plan achter zijn transfer naar Club Brugge. Er was ook interesse van Bologna, en ook Nederlandse, Spaanse en Duitse clubs hadden interesse in hem", legt Włodarczyk uit over de transfer naar Club Brugge.

Lees meer:
0 reacties