Skoras roept op: "Supporters moeten er een heksenketel van maken"

Michal Skoras
Michal Skoras Foto: © BSR Agency

Club Brugge heeft donderdagavond goede zaken gedaan in de Conference League. De ploeg won met 1-0 van het Griekse PAOK, en reist daarmee met een voorsprong af naar dat land. Michal Skoras, aanvaller van Club, vertelt hoe hij het volgende week wil aanpakken tijdens de return.

We hadden genoeg kansen, maar we maakten maar één doelpunt. We waren de betere ploeg. We zochten de ruimtes achter de defensie. Ik voel me goed met deze zege en we hebben nog de uitmatch voor de boeg'', vertelde Skoras via de officiële kanalen van Club Brugge.

''In het slot hadden we het even moeilijk want de vermoeidheid kwam in de ploeg", vertelt hij over de lastige eindfase. "Gewoon de focus houden, defensief het compact houden en de kansen afmaken'', zei Skoras.

De aanvaller begrijpt dat hij en zijn team volgende week tegen twaalf man moet gaan spelen. ''Als de match start, houden we de focus op ons eigen spel en mogen de supporters er een heksenketel van maken. Het is nu zaak om daar terug de dieptes te zoeken en te scoren wanneer we de mogelijkheden hebben'', aldus Skoras.

Lees meer:
0 reacties