Skov Olsen: “Geen Champions League, maar toch leuke wedstrijden”

Andreas Skov Olsen scoort de 2 2 tegen Osasuna
Andreas Skov Olsen scoort de 2 2 tegen Osasuna Foto: © Orange Pictures

Andreas Skov Olsen is verheugd met de plaatsing van Club Brugge voor de groepsfase van de Conference League. De Deen was opnieuw beslissend met dit keer de 2-2.

“Het is geweldig dat we doorgaan. Ik ben héél blij en trots op onze comeback in een héél moeilijke wedstrijd tegen een lastige tegenstander”, vertelde Skov Olsen bij Het Nieuwsblad. “Het betekent veel voor ons als spelers om nog meer Europese matchen te kunnen schenken aan de club en de fans. Ook voor het team is dit goed."

"We hebben een grote kern en dit betekent dat we meer wedstrijden kunnen spelen. Zelfs toen Osasuna twee keer scoorde, wisten we dat we dat we moesten blijven gaan", vervolgt hij. "Ze waren moe en ze konden ons tempo niet aan als we op ons best speelden. De fans pushten ons vooruit. Dit is een prestatie van de hele club.”

Skov Olsen hoopt dit seizoen te overwinteren in Europa. “Ook al is het geen Champions League, dit worden toch leuke wedstrijden. Eerst even afwachten in welke poule we terecht zullen komen, maar we willen sowieso overwinteren.”

Lees meer:
0 reacties