Skov Olsen prijst teamgenoot de hemel in: "Hopelijk leest hij dit"

Andreas Skov Olsen scoort tegen RSC Anderlecht
Andreas Skov Olsen scoort tegen RSC Anderlecht Foto: © Pro Shots

Andreas Skov Olsen is dit seizoen niet meer weg te denken bij Club Brugge. Hij dankt zijn ontwikkeling niet alleen aan zichzelf. Zijn ploeggenoten hebben hem altijd erg gesteund en gemaakt tot de topvoetballer die hij nu is.

Bij Het Laatste Nieuws werd Skov Olsen gevraagd om zijn ultieme (oud-)Club Brugge-teamgenoot samen te stellen. Daarin waren een paar opvallende namen te zien. "Dan kiest ik voor de mentaliteit van Noa Lang. Hij ligt niet wakker van wat anderen over hem denken en gelooft zó hard in zichzelf. Soms is ie een beetje gek, maar Noa is mentaal zo sterk. Zeker als je ziet met hoeveel haat hij te maken krijgt. (denkt) En qua humeur ga ik voor Mata - de vrolijkheid zelve."

Hij had meer moeite met het kiezen van wiens fysiek hij in een medespeler zou willen zien. "Dat hangt ervan af, of je snel moet zijn of niet. Maar aangezien ik mag kiezen: het lichaam van TJ Buchanan. Enorm gespierd, groot, snel én wendbaar."

De aanvaller blijkt voor één teamgenoot de grootste zwak te hebben. "Doe daar nog de vista en het kopspel bij van Hans (Vanaken). (blaast) Twee keer Hans, zeg. Hopelijk leest hij dit en geeft ie me de komende wedstrijden veel passes."

Lees meer:
0 reacties