Skov Olsen: "Spreek voor hele team als ik zeg dat we in hem geloven"

Andreas Skov Olsen vlak na de 3-2
Andreas Skov Olsen vlak na de 3-2 Foto: © Pro Shots

Club Brugge liep in Eupen meteen al tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Andreas Skov Olsen wil dit echter niet aan T1 Carl Hoefkens wijden en is juist enthousiast over de trainer.

"Defensief maakten we cruciale fouten en met de bal creëerden we niets", zegt Skov Olsen tegenover Het Nieuwsblad. "We hadden het gevoel dat iedereen maar wat rondliep zonder te weten naar waar of waarom."

"Toen Alfred (Schreuder, red.) hier nog was, had Carl al een grote impact", gaat Skov Olsen verder. "Ik had toen al een goede klik met hem en dat is nog steeds zo. Ik denk dat ik voor het hele team kan spreken als ik zeg dat we in hem geloven. Hij kent de competitie en de club. Hij is kalm en heeft veel goede ideeën. Hij bouwt bovendien voort op wat Alfred hier eind vorig seizoen neerzetten."

"Carl heeft zeker niet alles omgegooid, maar hij legt wel wat andere tactische accenten. Persoonlijk moest ik bij Alfred bijvoorbeeld vaker laag op het veld blijven staan, terwijl ik nu hoger mag spelen. Ik ben iets vrijer nu", besluit Skov Olsen.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
vr 26 aug. 2022, 20:45
Pro League
Sporting Charleroi -
-
Club Brugge -
vr 2 sep. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Cercle Brugge -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 Anderlecht 4 6 9
4 Gent 4 3 8
5 Club Brugge 4 3 7
6 Union Saint-Gilloise 4 -1 7
7 Westerlo 4 1 6
Bekijk de hele stand