'Sporting Charleroi wil Badji van Club Brugge goedkoper halen'

Youssouph Badji in duel tegen Union Sint Gillis
Youssouph Badji in duel tegen Union Sint Gillis Foto: © Pro Shots

Sporting Charleroi heeft ervoor gekozen om de aankoopoptie voor Youssouph Badji niet te lichten, maar is nu in gesprek met Club Brugge om hem toch te behouden. Beide clubs zitten momenteel rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Volgens La Capitale bedroeg de aankoopoptie in het huurcontract een aanzienlijke 2,7 miljoen euro, wat Sporting Charleroi te prijzig vond. Youssouph Badji heeft bij Club Brugge nog een contract tot de zomer van 2024. Het is dus van belang dat Blauw-Zwart snel handelt om nog iets te verdienen aan de Senegalese speler, die afgelopen seizoen vijf doelpunten wist te maken in de Jupiler Pro League.

Op dinsdag begint Charleroi met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De club hoopt dat Badji al kan deelnemen aan de eerste trainingen. Bij Club Brugge hoeft hij ook komend seizoen niet op veel speeltijd te rekenen, aangezien de club inmiddels al twee nieuwe aanvallers heeft aangetrokken, namelijk Igor Thiago en Victor Barbera.

Badji is al sinds 2020 onder contract bij Club Brugge, waar hij destijds werd opgepikt bij Casa Sports in zijn thuisland Senegal.

Lees meer:
0 reacties