Sterk debuutseizoen Meijer bij Brugge: "Ik zit op mijn plek"

Bjorn Meijer
Bjorn Meijer Foto: © Pro Shots

Het gaat goed met Bjorn Meijer bij Club Brugge. Hoewel de prestaties van de club niet goed zijn heeft de jongeling het naar zijn zin in Brugge. De verdediger woont er fijn en heeft een goede connectie met landgenoot Noa Lang.

De Groninger woont in Brugge voor het eerst op zichzelf, maar daar heeft hij geen moeite mee, geeft hij aan in gesprek met Voetbalzone. "Dat gaat allemaal goed. Ik zit op mijn plek, zowel bij de club als in het land België. De stap heeft goed uitgepakt en ook over mijn individuele prestaties kan ik tevreden zijn." Meijer kwam tot dusver in 38 wedstrijden in actie, hierin scoorde de linksback vier keer en gaf hij vijf keer een assist.

Meijer vertelt goed opgevangen te zijn door de club, maar ook door zijn veelbesproken landgenoot Noa Lang. Met hem vormt hij met regelmaat een tandem op de linkerflank. "We hebben een goede band. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Binnen de lijnen staat Lang natuurlijk vaak voor me, die wisselwerking loopt ook wel lekker. "

Ondanks een matig seizoen heeft Brugge nog genoeg om voor te vechten vindt Meijer. En hij staat er dan ook zelfverzekerd in. "We bevinden ons in een moeilijke periode, maar het is nu gewoon belangrijk dat we in play-off 1 terechtkomen. Daar hebben we nog vier wedstrijden voor en dat moet goedkomen. Daar heb ik vertrouwen in. "

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand