Thiago geeft toe: "Ik weet eigenlijk helemaal niets over België"

Igor Thiago
Igor Thiago Foto: © Orange Pictures

Igor Thiago, de nieuwe aanvaller van Club Brugge, deelt zijn eerste indruk van België voor de camera's van de club. Thiago is een Braziliaanse spits en kijkt ernaar uit om de supporters van Club Brugge te ontmoeten.

Wanneer Thiago wordt gevraagd naar zijn mening over België, is hij eerlijk. "Ik weet eigenlijk helemaal niets over België. Het is een nieuw land voor mij, dus ik kan er nog niet veel over zeggen. De cultuur is totaal anders dan wat ik gewend ben in Brazilië of Bulgarije. Maar ik kan wel zeggen dat het hier schoon is en dat de mensen vriendelijk zijn, net zoals in Brazilië. Ik voel warmte van de mensen die me hier verwelkomen. Dat is mijn eerste indruk van België," aldus Thiago.

Thiago wordt tevens gevraagd naar zijn verwachtingen van de supporters van Club Brugge. Hij antwoordt: "Ik heb gehoord dat de fans zeer gepassioneerd zijn. Ze steunen en juichen altijd voor het team. Ik geloof dat dit een van de belangrijkste aspecten in het voetbal is. Naast de spelers zijn de fans de belangrijkste factor. In Brazilië noemen we ze ook wel de 'twaalfde man'. Ik kijk er echt naar uit om de supporters te ontmoeten. Ik kan niet wachten om de wedstrijdsfeer vanaf het veld te ervaren," besluit Thiago enthousiast.

Club Brugge heeft Thiago overgenomen van het Bulgaarse Ludogorets. De Braziliaanse spits werd voor een bedrag van 7,9 miljoen euro aangetrokken. Bij Ludogorets wist Thiago indruk te maken, waar hij in totaal 55 wedstrijden speelde en 21 doelpunten scoorde. Bovendien was hij ook verantwoordelijk voor elf assists.

Lees meer:
0 reacties