Thiago heeft één doel: "Ik heb een immense wil om te winnen"

Igor Thiago
Igor Thiago Foto: © Orange Pictures

Igor Thiago, de recente aanwinst in de spitspositie van Club Brugge, deelt zijn verwachtingen voor het komende Jupiler Pro League-seizoen met de club. De spits is zeer tevreden met zijn overstap naar Club Brugge en kijkt er enthousiast naar uit om zijn avontuur echt te beginnen.

Thiago deelt zijn gedachten voor de camera's van Club Brugge en legt uit dat hij de kans om naar België te komen niet kon laten liggen. "Het was een geweldige kans voor mij die ik niet kon weerstaan. Ik ben erg blij met mijn start hier, dus ik geloof dat er veel overwinningen zullen volgen", deelt Thiago via de officiële kanalen van Club Brugge.

Thiago deelt zijn persoonlijke kwaliteiten. "Ik ben een snelle en sterke speler. Ik denk dat dat een goede beschrijving is van mijn kwaliteiten. Ik ben redelijk groot, wat een voordeel voor me is. Veel mensen denken dat ik te groot ben, maar ik kan tegenstanders verrassen met mijn snelheid," aldus Thiago.

Thiago besluit door te benadrukken hoe belangrijk winnen voor hem is. "Ik heb een immense wil om te winnen; dat is mijn ultieme doel en de grootste motivatie in mijn leven," concludeert de nieuwe Braziliaanse spits van Club Brugge.

Lees meer:
0 reacties