Thiago legt toenmalig probleem uit: "Moest stoppen met forceren"

Igor Thiago juicht
Igor Thiago juicht Foto: © Orange Pictures

Igor Thiago had even nodig om te ontdooien bij Club BRugge, maar scoort nu aan de lopende band voor Blauw-Zwart. In gesprek met Het Laatste Nieuws blikt hij terug op de dip waar hij in verkeerde.

“Lange tijd was ik erg ontgoocheld. Ik wou telkens in de eerste vijf minuten van de match al scoren. Na verloop van tijd werd ik wat angstig. Pas toen ik begreep dat ik de dingen niet mocht forceren, is het beter beginnen gaan.”

Nu het beter gaat met Thiago zijn prestaties kan hij stellen dat hij erg tevreden is in Brugge. “Het is hoe ik me voel. Een tijdlang voelde ik me niet goed - het woog op mij. En toch was ik tegelijk ook blij met de kansen die ik bleef krijgen. Nu ziet alles er veel beter uit. We zijn intussen aangepast aan het leven hier, dat veel beter is dan in Bulgarije", blikt hij terug op zijn voormalig werkgever.

Zijn vrouw en kinderen zijn ook gelukkiger in België merkt hij. “Daar was er voor mijn vrouw en kinderen niets te doen. Hier zijn er veel Brazilianen in de omgeving. Wanderson van Cercle bijvoorbeeld, maar ook niet-voetballers. Ik heb het gevoel dat ik hier enorm groei als mens", aldus de tevreden spits in vorm.

Lees meer:
0 reacties