Toptalent valt in de smaak: "Club en Anderlecht tonen interesse"

Jan Breydelstadion
Jan Breydelstadion Foto: © Pro Shots

Een veelbelovende zestienjarig Nigeriaanstalent maakte indruk als een van de sterspelers op het WK U20 en heeft daarmee de aandacht getrokken van verschillende clubs. Zowel RSC Anderlecht als Club Brugge hopen dat hij naar hun club komt.

In een interview met NigeriaInfo onthult Daga dat er veel interesse is van verschillende teams in zijn diensten. "Ja, heel veel clubs", zegt hij. "RSC Anderlecht en Club Brugge, maar ook AC Milan, Liverpool, Watford en FC Midtjylland tonen interesse", benadrukt Daga.

De zestienjarige middenvelder toont alvast grote ambitie en streeft naar het allerhoogste. "Binnen twee jaar wil ik voor de absolute top spelen, net zoals Victor Osimhen. Ik wil in de toekomst uitkomen voor clubs zoals Real Madrid, Liverpool of Manchester City. Mijn doel is om binnen vijf jaar de FA Cup te spelen en de Champions League te winnen", verklaart hij vastberaden aan Nigeria Info.

Op dit moment, op de leeftijd van zestien jaar, speelt Daga nog voor FC One Rocket in zijn thuisland. Echter, binnenkort zal hij de overstap naar Europa kunnen maken.

Lees meer:
0 reacties