'Toptransfer lijkt in het water te vallen voor Club Brugge-speler'

Tajon Buchanan
Tajon Buchanan Foto: © Orange Pictures

Bij Club Brugge zijn er al verschillende zomertransfers afgerond, maar er staat hen nog veel te wachten, vooral wat betreft uitgaande transfers. Waaronder Tajon Buchanan. De Canadees lijkt deze zomer een stap omhoog te maken.

Een van de transfers die al enkele maanden in de lucht lijkt te hangen, is die van Tajon Buchanan naar Inter. De Canadees staat hoog op het verlanglijstje van de Italiaanse club als mogelijke opvolger van Denzel Dumfries, die nog steeds bij Inter speelt. Er is zelfs al sprake geweest van een mondeling akkoord.

Het nieuws dat transferexpert Fabrizio Romano zaterdagmiddag naar buiten bracht, zal ongetwijfeld ook de aandacht hebben getrokken van Buchanan. Inter staat namelijk op het punt om rechtervleugelverdediger César Azpilicueta van Chelsea over te nemen.

Nu rijst de vraag of Inter nog steeds behoefte heeft aan een back-up voor Azpilicueta. De Spaanse verdediger kan immers ook centraal of op links spelen, wat mogelijk de kansen vergroot voor Buchanan om zijn gedroomde transfer te realiseren.

Lees meer:
0 reacties