Trainer De Mil: "Of ik er zelf nog bij ben volgend seizoen?"

Rik de Mil
Rik de Mil Foto: © Pro Shots

Club Brugge heeft op de laatste speeldag gewonnen op bezoek bij Union (1-3). Na afloop stond trainer Rik de Mil de pers van Sporza te woord.

De Mil was lovend over zijn elftal na afloop. "Chapeau voor mijn groep, want er waren veel twijfels of we het nog wel konden opbrengen. Zelfs in moeilijke omstandigheden zijn we er voor blijven gaan en ook met de invallers ben ik heel tevreden. Alle jonge jongens hebben het heel goed gedaan, maar ook de gevestigde waarden die soms op de korrel genomen worden, hebben getoond dat ze echte professionals zijn. Dit kan een extreem belangrijk seizoen zijn voor Club Brugge. We moeten goed analyseren waar het is foutgelopen, maar mogen ook niet vergeten om de goede dingen mee te nemen."

Het is nog onduidelijk hoe de toekomst van De Mil er uit gaat zien. "Of ik er zelf nog bij ben? Dat kan, want er is een heel duidelijke vraag van de spelers, het bestuur en de fans om in Brugge te blijven. Dat is een mogelijkheid, maar ik moet mijn opties rustig eens bekijken."

Lees meer:
0 reacties