'Transfer Hugo Vetlesen levert recordbedrag op aan Bodo/Glimt'

Hugo Vetlesen
Hugo Vetlesen Foto: © Pro Shots

Dat Hugo Vetlesen de nieuwste aanwinst wordt van Club Brugge lijkt inmiddels wel duidelijk. De transfersom lijkt inmiddels bekend schrijft Voetbalkrant, en die zou van recordhoogte zijn sijpelt door vanuit Noorwegen.

Vetlesen was dit seizoen namens Bodo/Glimt al goed voor drie goals en evenveel assists in tien wedstrijden in de Noorse Eliteserien. Het leverde hem belangstelling op van diverse clubs, zoals Club Brugge maar ook Feyenoord. Laatstgenoemde lijkt echter afgetroefd te worden door Club, afgaande op de berichtgeving van de laatste weken.

Definitief uitsluitsel over de transfer is er echter nog steeds niet, al druppelen steeds meer details over de situatie rondom de transfer van Vetlesen door. Bodo/Glimt zou graag nog in twee wedstrijden beschikken over de middenvelder, waarnaar hij daarna de overstap naar Brugge maakt en meteen bij de voorbereiding kan aansluiten.

De medische tests zouden al afgerond zijn, net als de onderhandelingen. Vanuit Brugge klinkt een bedrag van zeven miljoen euro, in Noorwegen wordt gesproken van een recordsom, wat minimaal een half miljoen meer zou zijn.

Lees meer:
0 reacties