Valencia ontevreden: "Zijn kwaliteiten zijn niet zichtbaar"

Roman Yaremchuk
Roman Yaremchuk Foto: © Pro Shots

Club Brugge verhuurde Roman Yaremchuk dit seizoen aan CF Valencia. De Spaanse krant Marca heeft een pagina vol geschreven over de spits. Valencia geeft aan dat de ze nog niet blij zijn met de prestaties van Yaremchuk.

In Spanje is er veel kritiek op de spits zo laat Marca weten. “De spits is na tachtig dagen in Valencia nog niet van de grond gekomen. Hij heeft kansen gehad, maar hij is er niet. Zijn kwaliteiten op het veld zijn nog niet zichtbaar. Drie maanden later begint dat een probleem te worden."

Yaremchuk laat zijn kwaliteiten nog niet zien bij Valencia. Ook over zijn gedrag zijn ze niet tevreden. “Zijn karakter helpt niet. Een van de vele voorbeelden is wat er gebeurde na de wedstrijd tussen Valencia en Granada (Valencia won met 1-0). Alle spelers, inclusief de spelers op de bank, bleven in het midden van het veld staan om de fans te bedanken voor hun steun, terwijl Yaremchuk de enige was die meteen naar de kleedkamer ging. Om maar te zwijgen over zijn manier van omgaan met zijn teamgenoten”, concludeert Marca.

Yaremchuk werd in 2022 voor 17 miljoen binnengehaald bij Club Brugge maar werd al snel verhuurd aan Valencia. Ook bij Club Brugge kon hij zijn draai niet vinden. Als Valencia de uitleenbeurt gaat beëindigen in Januari komt de spits weer bij Club Brugge terecht. Wat die er mee gaan doen is nog niet duidelijk, wel gaan er geruchten rond dat Bologna mogelijk interesse heeft in de spits.

Lees meer:
0 reacties