Van Bommel heeft geduld met Antwerp: "Club Brugge de grote favoriet"

Mark van Bommel als trainer van VfL Wolfsburg
Mark van Bommel als trainer van VfL Wolfsburg Foto: © Pro Shots

Mark van Bommel hoopt zich bij Antwerp te revancheren voor zijn mislukte periode bij VfL Wolfsburg. De oefenmeester vreest niet dat hij bij Antwerp FC in een zelfde situatie terecht gaat komen.

"Een manier van voetballen opleggen aan een ploeg gaat met horten en stoten", zo legt Van Bommel uit aan Voetbal International. "Daarom geeft het me vertrouwen dat Overmars hier zit, want hij weet dat een ploeg bouwen tijd kost. Hij heeft geduld."

De namen van Toby Alderweireld en Dries Mertens gaan rond als mogelijke versterkingen voor Antwerp FC. "Het is heel mooi dat de club graag grote namen aantrekt", vindt Van Bommel. "Dat toont de ambitie aan. Alleen moeten die grote namen wel in het plaatje passen. De puzzel moet in elkaar passen. We zijn niet per se op zoek naar grote namen."

De Nederlander is bekend met de ambities van voorzitter Paul Gheysens. "Hij is razend ambitieus. Kijk maar naar het stadion, de faciliteiten. Maar we zijn niet meteen de favoriet voor de titel. Club Brugge is voor mij de grote favoriet, maar dat wil niet zeggen dat zij het zullen worden."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda