Van Bommel: "Het zou vreemd zijn als ze hun inzet verminderen"

Mark van Bommel als trainer van Royal Antwerp
Mark van Bommel als trainer van Royal Antwerp Foto: © Orange Pictures

Antwerpen bereidt zich voor op twee wedstrijden tegen Club Brugge. Als de leider erin slaagt om beide wedstrijden te winnen, zou dat een grote stap voorwaarts betekenen richting het behalen van de landstitel. Mark van Bommel is zich bewust van de uitdaging die de uittredende landskampioen met zich meebrengt en is op zijn hoede.

"Ze komen hier niet zomaar voor spek en bonen", aldus de Nederlandse coach. "Het zou vreemd zijn als ze opeens hun inzet verminderen en zes keer op rij verliezen. Dat past niet bij Club Brugge."

Na de nederlaag van vorige week tegen Union verklaarde Hans Vanaken: "Het kan me niet schelen wie er kampioen wordt." Van Bommel begrijpt Vanaken's standpunt: "Als je twee keer achter elkaar verliest in de play-offs, dan maakt het niet uit dat je later nog iemand anders van de titel kan houden. Als speler speel je voor jezelf en wil je winnen. Het maakt je niet uit wie er uiteindelijk kampioen wordt, althans, zo zie ik het", aldus de hoofdtrainer in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Lees meer:
0 reacties