Van Damme: "Club Brugge gaat niet meer op volle kracht spelen"

Jelle Van Damme
Jelle Van Damme Foto: © Pro Shots

Zondag vindt de ontknoping van de titelstrijd in de Jupiler Pro League plaats. Antwerp, Union en Genk kunnen alledrie nog kampioen worden.

Club Brugge was al een tijdje uitgeschakeld voor het kampioenschap, maar kan zondag toch nog een rol spelen. BlauwZwart treedt namelijk aan tegen Union. Die ploeg staat op een gedeelde eerste plaats met Antwerp. Genk staat daar één puntje achter. Union moet winnen, wil het kans maken op de titel. Genk en Antwerp spelen tegen elkaar en ook zij zullen de volle buit moeten pakken. Antwerp is bij winst sowieso kampioen en als Genk wint, moeten ze hopen op puntverlies van Union tegen Club.

Oud-voetballer Jelle van Damme denkt dat Club Brugge het rustig aan gaat doen in het duel tegen Union. "Het is simpel: Antwerp móét winnen, want op medewerking van Club Brugge hoeft het echt niet te rekenen", zegt hij tegenover het Gazet van Antwerpen. "Cru gesteld: die gaan niet meer op volle kracht spelen. Het feit dat Club en Antwerp elkaar niet kunnen luchten, zal al helemaal niet helpen."

Lees meer:
0 reacties