Vanaken ambitieus: "De finale is haalbaar met een gunstige loting"

Hans Vanaken
Hans Vanaken Foto: © Pro Shots

Hans Vanaken heeft grote ambities om dit seizoen ver te komen in de Conference League. Hij gelooft dat zelfs een finale haalbaar is.

In de afgelopen seizoenen speelde Club Brugge telkens in de Champions League. Het afgelopen seizoen was hun meest succesvolle campagne tot nu toe, waarin ze de 1/8-finales bereikten. Nu staat Club Brugge in de Conference League. Via de voorrondes is het team vastberaden om de groepsfase te bereiken. Hun eerste uitdaging is Aarhus in de 2e voorronde.

Kapitein Hans Vanaken maakt geen geheim van het doel voor de komende Europese campagne. "Aangezien we de afgelopen seizoenen in de Champions League speelden, voelen we de verantwoordelijkheid om de groepsfase van de Conference League te bereiken," verklaarde hij duidelijk aan Het Laatste Nieuws.

Voor Vanaken heeft het ook veel persoonlijke betekenis: "Ik geloof dat we ver kunnen komen, maar daarvoor moeten we ons niveau halen en een positieve flow opbouwen. Een finale is ook haalbaar, maar een gunstige loting is daarbij belangrijk."

Lees meer:
0 reacties