Vanaken dolgelukkig na titel: "Daar ben ik heel fier op"

Hans Vanaken viert de titel op bezoek bij Antwerp
Hans Vanaken viert de titel op bezoek bij Antwerp Foto: © Pro Shots

Club Brugge heeft in de play-offs een sterke comeback gemaakt en zich zondagmiddag gekroond tot kampioen van België. Voor Hans Vanaken is het een bijzondere titel, hij komt nu samen met Ruud Vormer en Brandon Mechele naast Raoul Lambert te staan.

Vanaken was dolblij na de titel. "Godverdomme, vijf titels jongens. 'F*cking hell'. Daar ben ik heel fier op. Hadden ze mij dit op voorhand gezegd, ik had meteen getekend. Het is geweldig. En die titels blijven altijd even mooi", laat hij weten aan Het Laatste Nieuws.

"Ruud, Brandon en ik beseffen op dit moment niet in welk mooi rijtje we zijn terechtgekomen", gaat Vanakaen verder. "En wat dit betekent in de historie van Club Brugge. Pas tegen het einde van onze carrière of zelfs erna zullen we kunnen terugblikken op dit fantastisch iets."

Voor Club is het de derde titel op rij, voor Vanaken de vijfde in totaal. "Blijkbaar sta ik tussen de boegbeelden. Al was ik daar de laatste tijd niet mee bezig. Het wordt wel vaak gezegd. En als je die namen ziet, kan je alleen maar trots zijn. Hopelijk gaan we er nog over. Al zal dat het moeilijkste zijn. Elk jaar wordt het lastiger en lastiger, omdat iedereen ons van een nieuwe titel wil houden. Achtervolgen vanaf november, dat was ons nooit overkomen", aldus Vanaken.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda