Vanaken duidelijk: "We willen ook tegen Union tot het uiterste gaan"

Hans Vanaken
Hans Vanaken Foto: © Orange Pictures

Club Brugge is er niet in geslaagd om de laatste thuiswedstrijd van het seizoen te winnen. In het Jan Breydelstadion verloor Blauw-Zwart met 1-3. Middenvelder Hans Vanaken baalt als een stekker van de nederlaag.

"We hebben er alleszins opnieuw een match proberen van te maken en hadden tal van kansen om de wedstrijd naar ons toe te halen", zegt Vanaken op de website van Club Brugge. "Het was een partij die de beide kanten uit kon. We krijgen via Romeo de kans op 1-0 maar seconden later staat evenwel de 0-1 op het scorebord, na miscommunicatie bij ons achterin."

"Nochtans kon Genk mij niet echt imponeren en vooral in de tweede helft vond ik ons beter spelen dan de Limburgers", zo vervolgt de Brugse captain. "Maar toch winnen ze hier met 1-3, terwijl we eigenlijk meer verdienden. Het is helaas een wederkerende vaststelling in deze play-offs."

De titelstrijd tussen Antwerp, Genk en Union wordt volgende week beslist. Vanaken: "Er zijn nog drie ploegen in de running voor de titel, dus alles kan nog. Maar net als tegen Antwerp en vandaag tegen Genk, willen we ook volgend weekend tegen Union tot het uiterste gaan en onze rol spelen. Dit mag iedereen, en al zeker onze supporters dan, ook van ons verwachten", aldus Vanaken.

Lees meer:
0 reacties