Vanaken: "Wij zijn sportmannen en zijn hier om ons ding te doen"

Hans Vanaken
Hans Vanaken Foto: © Pro Shots

Club Brugge sloot het seizoen met een 1-3 overwinning af op Union Sint-Gilles. Na afloop van die wedstrijd stond Hans Vanaken Sporza te woord.

Dat Club Brugge hen nog helemaal om zou draaien in de slotfase, zag ook Vanaken niet aankomen. "Zeker niet in minuut 80. Op dat moment was Union kampioen en zaten ze vol energie. Maar na de 1-1 kregen ze een dreun en konden wij profiteren van de ruimte."

"Als sportman voel je uiteraard mee met Union. Ze hebben er een fantastisch seizoen opzitten en mogen fier zijn op wat ze gedaan hebben. Maar ik heb altijd gezegd dat wie op het einde op plaats 1 staat, ook de verdiende kampioen is. Dat is nu Antwerp."

Dat de fans van Club misschien liever geen Antwerp als kampioen hadden gezien, interesseerde de middenvelder niet. "Union heeft het zelf niet afgemaakt en we wisten dat het een gek einde kon worden en dat is het ook geworden. Wij zijn sportmannen en zijn hier om ons ding te doen. We hebben ons uiterste best gedaan om ons seizoen met een positief resultaat af te sluiten, dat hebben we gedaan."

Lees meer:
0 reacties