Hans Vanaken: "Eigenlijk steekt alleen Union erboven uit"

Hans Vanaken
Hans Vanaken Foto: © Orange Pictures

Hans Vanaken was te gast bij de podcast Jingle Balls, daar vertelde hij dat er voor Club Brugge maar een grote concurrent is.

Club Brugge heeft een redelijke prestatie geleverd de eerste competitie helft en staat nu op de 7e plek. “In de competitie hebben we te veel punten laten liggen. Maar zelfs in die wedstrijden waren we bijna nooit de mindere van de tegenstander. De resultaten hadden dus ook anders kunnen uitdraaien, terwijl het de voorbije weken misschien ook weleens omgekeerd had kunnen zijn", aldus Vanaken.

Voor Vanaken is er maar een ploeg die er echt boven uit steekt. "Iedereen heeft al punten laten liggen, eigenlijk steekt alleen Union erboven uit. We zijn aan een goeie reeks bezig. Als we voor Nieuwjaar zes op zes pakken, zijn we erbij."

Club Brugge strijd nog mee voor de titel dus is de middenvelder van mening dat ze de eerste competitiehelft goed hebben afgesloten. "In Europa zijn we groepswinnaar én we zitten nog in de beker. Dan zit je op drie fronten op schema. Ik zou onze heenronde een zeven op tien geven”, sluit hij af.

Lees meer:
0 reacties