Vandenbempt: "Deila en Zinckernagel leken toch enigszins bedrukt"

Ronny Deila
Ronny Deila Foto: © Pro Shots

Club Brugge heeft na een zware periode met veel tegenslagen eindelijk een keerpunt kunnen maken. Toch leken trainer, Ronny Deila, en man of the match, Philip Zinckernagel, nog niet tevreden, laat Peter Vandenbempt weten bij Sporza.

Vandenbempt begint over de goede resultaten die Club Brugge de laatste wedstrijden heeft geboekt. "4 overwinningen in 5 wedstrijden, als je de Europese matchen meetelt. 5 keer op een rij de 0 gehouden, pas de eerste keer sinds augustus. En 6 op 6 in de competitie. Dat zijn best wel veel plusjes. En Club oogt inderdaad, wat de trainer ook aangaf, stabieler. De defensieve organisatie is beter met wat verschuivingen achterin."

Maar toch Zag de analist dat Deila en Zinckernagel tijdens de interviews enigszins bedrukt leken. "Wat mij ook frappeerde in de interviews nadien: Ronny Deila en man van de match Zinckernagel leken in de interviews op televisie toch enigszins bedrukt. Ze leken getekend door de lastige periode die ze hebben doorgemaakt. Of misschien stonden zij daar toch nog niet met de vaste en volle overtuiging van "vanaf nu rollen we alles op."

Lees meer:
0 reacties